Forever in love

01

Werkwijze

Ik maak met jullie graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (live, of als jullie dat liever willen, dmv videobellen). Ik laat jullie dan mijn portfolio zien (bij videobellen stuur ik mijn portfolio digitaal), en we kunnen dan jullie dag door nemen en al jullie wensen en alle mogelijkheden bespreken, waaronder de locatie voor een mooie fotoshoot: meestal zijn we ongeveer anderhalf uur bezig met de fotosessie, maar dat kan ook korter of langer zijn, afhankelijk van jullie dagindeling.

02

Werkwijze

Ik ben er graag al bij tijdens de voorbereidingen en het aankleden zodat ik alle details van de jurk, de schoenen en de decoraties kan fotograferen. En het is natuurlijk leuk om ook de opgetogen sfeer aan het begin van de dag mee te nemen! Uiteraard ben ik bij de ceremonie, maar ook het aansnijden van de taart, de receptie, de openingsdans en het feest kan ik voor jullie vastleggen.

03

Werkwijze

In de eerste week na de bruiloft stuur ik jullie een schitterende preview zodat jullie weer helemaal in het gevoel van jullie mooiste dag zitten. Binnen 4 weken stuur ik jullie een usb-stick met een ruime selectie van bewerkte foto’s in hoge resolutie. Hiervan kunnen jullie een persoonlijke selectie voor zowel de photogallery als voor het album maken.

04

Werkwijze

Jullie prachtige dag wil je natuurlijk herbeleven met een fantastisch mooi luxe trouwalbum. Bij ieder pakket zit een handgemaakt lay-flat album van de allerhoogste kwaliteit. Groter album? Geen probleem. Meer pagina's, andere cover? Allemaal geen probleem, alles is mogelijk! Neem contact met me op voor alle opties.

Close

Instagram

@ LexDraijerBruidfotografie

Follow Us

info@lexdraijerbruidsfotografie.nl