Als portret- en reportagefotograaf  met meer dan 20 jaar ervaring (bekijk voorbeelden van mijn ander werk op www.lexdraijer.com ) heb ik in 2010 gekozen voor meer hartstocht in mijn carrière en de switch gemaakt naar  bruidsfotografie. De vrijheid van fotograferen, de ruimte voor creativiteit en het plezier dat ik daar in heb werken inspirerend!

Bruidsfotografie

De dag dat jullie trouwen is een dag vol emoties, en het is fijn om daar later weer opnieuw van te genieten. Ik kom het graag voor jullie vastleggen ! Mijn bruidsreportages beginnen bij 4 uur voor € 995. De hele dag fotograferen (8 uur) is € 1.595, en als jullie mij ook graag op jullie feest erbij willen hebben dan reken ik € 1.995 voor 12 uur fotografie. Uiteraard kunnen we ook een aantal uren op maat afspreken! Alle prijzen zijn inclusief btw, reiskosten ( binnen de Randstad), kennismakingsgesprek en online photogallery.

Jullie krijgen de bestanden op een luxe USB stick, het album is daar nog niet bij inbegrepen.

Loveshoot

Een loveshoot, ook wel ‘pre-wedding shoot’ genoemd, is hartstikke leuk om te doen ! Een mooie herinnering voor later, en leuk om alvast te wennen aan het gefotografeerd worden. En jullie kunnen de foto’s gebruiken op de uitnodiging voor de bruiloft. Een loveshoot is natuurlijk ook los te boeken zonder bruiloft. Voor een fotosessie van ongeveer 1,5 uur reken ik € 495. Jullie krijgen dan de bestanden op een luxe USB stick, een album is daar nog niet bij inbegrepen.

Zwangerschapsfotografie

Als je zwanger bent, en zeker als dat voor de eerste keer is, dan is een fotoreportage een prachtige herinnering voor later. Een dikke buik ziet er ook heel mooi uit op foto’s : zwanger zijn is uniek, en dat mag je laten zien! Voor een fotosessie van ongeveer 1,5 uur reken ik € 495. Jullie krijgen dan de bestanden op een luxe USB stick, een album is daar nog niet bij inbegrepen.

Meer weten of boeken?

Neem contact op via 06 510 829 32 of het formulier.

  Naam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Trouwdatum:

  Trouwlocatie:

  Hoeveel uur fotografie wensen jullie?

  Uw bericht:

  27 klanten beoordeelden Lex Draijer Bruidsfotografie met een 9.4 / 10

  Lex Draijer