Forever in Love

01

FAQ / Zwart-wit

Kunnen we foto’s zowel in zwartwit als in kleur ontvangen? Absoluut, in mijn selectie zitten altijd al een aantal zwartwit foto’s. Dat geeft een mooie balans in het album, bovendien is een foto soms sterker in zwartwit. Mochten jullie een kleurenfoto ook nog in zwartwit willen, geen probleem, laat het me weten. En andersom kan trouwens ook!

02

FAQ / Video

Is het mogelijk om ook de dag te laten filmen? Zeker! Een video is een geweldige aanvulling op de foto’s. Ik maak die video niet zelf maar ik werk met een aantal geweldige videografen die samen met mij de dag in beeld kunnen vastleggen. Neem even contact met mij op als je hier meer over wilt weten.

03

FAQ / Foto's & Album

Hoe lang duurt het voordat we de foto’s/album krijgen? In de eerste week na de bruiloft stuur ik jullie een schitterende preview zodat jullie weer helemaal in het gevoel van jullie mooiste dag zitten. Binnen 4 weken stuur ik jullie een usb-stick met alle bewerkte foto’s in hoge resolutie. Dat zijn er heel veel! Hiervan kunnen jullie een persoonlijke selectie voor zowel de photogallery als voor het album maken.

04

FAQ / Selectie

Hoeveel foto’s maak je en krijgen wij? Tijdens een reportage van 8 uur maak ik vaak wel meer dan 2000 foto’s! Ongeveer 400 à 450 hiervan zet ik, bewerkt en in hoge resolutie, op een usb stick voor jullie. De andere foto’s kunnen jullie uiteraard ook ontvangen. Deze zijn dan onbewerkt.

Close

Instagram

@ LexDraijerBruidfotografie

Follow Us

info@lexdraijerbruidsfotografie.nl