Andy & Jaana
Amsterdam

Op een mooie septemberdag vertrok ik naar het stijlvolle Amstel Hotel in Amsterdam voor de trouwdag van Andy en Jaana. De combinatie van de traditionele Indiaase kleding met de klassieke bouwstijl van het hotel maakten het geheel een lust voor het oog.

De gasten kwamen overgevlogen uit India, Amerika en Engeland en hadden zich op hun mooist aangekleed. Na een bijzondere Indiaase ceremonie hadden we nog tijd voor een fotosessie op de prachtigste plekken van het hotel. Geweldig, een dag om nog lang aan terug te denken !

Het bruidspaar:

We hebben Lex gevraagd om foto’s te maken van onze bruiloft in het Amstel Hotel. We vroegen hem of hij spontane, informele fotos wilde maken en dat heeft hij perfect gedaan. Hij was rustig op de achtergrond, en iedereen op het feest was onder de indruk dat zulke mooie professionele foto’s werden gemaakt zonder dat ze het in de gaten hadden.

Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden met de beelden die Lex gemaakt heeft en een paar van de foto’s hangen nu aan onze muur op een plek waar wij er vaak trots naar kunnen kijken. Lex is een aanrader !

Andy & Jaana

Reacties

27 klanten beoordeelden Lex Draijer Bruidsfotografie met een 9.4 / 10

Lex Draijer