Dennis & Nicole

Wat supergaaf dat Dennis en Nicole mij vroegen hun bruiloft in Toscane te fotograferen ! Vlak bij het mooie vestingstadje Monteriggioni hadden ze een prachtig Toscaans landhuis gehuurd waar ze met vrienden en familie een hele week bleven. De ceremonie vond plaats op een stil plekje in Monteriggioni zelf, met de burgemeester als trotse trouwambtenaar.

Uiteraard was het een prachtige dag (hoe kan het ook anders in de zomer in midden Italië 🙂 en ik vond het bijzonder om te zien hoe Dennis en Nicole vol emotie lieten zien hoeveel liefde ze voor elkaar voelen. Wat een voorrecht om daar bij te mogen zijn. Ik had in Monteriggioni van tevoren al een heleboel prachtige plekken gevonden voor de fotoshoot, en met het stralende, kersverse bruidspaar erbij konden we een fantastische serie maken.

’s Avonds was er een echt klassiek Toscaans diner, gemaakt door een paar geweldige koks, en de sfeer met vrienden en familie was super.

Dank je wel Dennis en Nicole dat ik er bij mocht zijn, het was een geweldige ervaring !

Het bruidspaar:

Lex is meegereisd naar onze bruiloft in Italië. Niks was te gek of teveel. Lex is zeer professioneel, neemt alle tijd, denkt mee, is flexibel en bovenal hebben we prachtige foto’s overgehouden aan onze fantastische dag ! Alsof we de dag opnieuw beleven …. 🙂

Dennis & Nicole

Reacties

27 klanten beoordeelden Lex Draijer Bruidsfotografie met een 9.4 / 10

Lex Draijer