Één van de mooiste dingen in het leven vind ik fotograferen. Met bruidsfotografie bovenaan : veelzijdig, inspirerend, uitdagend, en met veel ruimte voor creativiteit.

LEX DRAIJER, CREATIEVE BRUIDSFOTOGRAAF VOOR AMSTERDAM EN OMGEVING

Aanwezig zijn op de mooiste dag van jullie leven, en dat vast mogen leggen, met alle emoties en vreugde die er op zo’n dag zijn, dat is geweldig om te doen. Dat zie je ook weer terug : stijlvolle, eigentijdse bruidsfoto’s met oog voor detail, voor de spannende momenten, en met passie gemaakt.

Over mij
Na het behalen van mijn diploma aan de School voor Fotografie in Haarlem (later verhuisd naar Amsterdam) ben ik gaan assisteren bij modefotograaf Ted Lenssen. Na een spannende periode van ervaring opdoen in de modefotografie in Madrid, ben ik weer terug in Nederland begonnen als zelfstandig portretfotograaf, voor zowel magazines als bedrijfsbladen. Met nu al weer meer dan 20 jaar ervaring. Zie hiervoor ook mijn zakelijke site : www.lexdraijer.com.

Vanaf 2010 ben ik me meer en meer gaan richten op bruidsfotografie : de vrijheid van fotograferen, de ruimte voor creativiteit en het plezier dat ik daar in heb werken inspirerend !

Willen jullie meer weten over mijn trouwreportages? Neem dan gerust contact met mij op, ik bespreek het graag met jullie.

 

Lex Draijer

Vragen?

Neem contact met me op

  Naam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Trouwdatum:

  Trouwlocatie:

  Hoeveel uur fotografie wensen jullie?

  Uw bericht:

  27 klanten beoordeelden Lex Draijer Bruidsfotografie met een 9.4 / 10

  Lex Draijer